Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KSW 20: Pudzianowski vs Piliafas 2012.09.15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tam w ogóle nie podobała się walka Pudziana. W sumie to wszystkie walki niebyły jakoś fascynujące ;)

Jedyne co mnie urzekło na tym całym ksw to wywiad z Wiśniewskim ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Wiśnia to chłop z jajami :).

Mnie walka się podobała, a szczególnie zachowanie Pudziana - zjechał go równo ale i tak miał do niego szacunek :).

Brawo dla wszystkich uczestników :).

Opublikowano

Przeciwnik Pudziana nic nie zaprezentował oprócz biegania wokół Pudziana i praktycznie to wszystko.To był pogrom.

Mi to przypominało Najman vs Koksu, gdzie Najman to ten grek, a Koksu to Pudzilla.

Opublikowano

Dla was jest to nic do prezentowania, zero rozrywki. Dla takiego pudziana, godziny przelanego poty, wysiłku nawet dla głupich 3 minut po to aby wygrać i wam dostarczyć rozrywki też.

Poświęca się na treningach, a my mówicie, że to nic do oglądania nie było. W dodatku, gdyby was postawić vs. typa prawie 2m to dalej nie muszę mówić.

Wszystkie dobre walki były, dla mnie najlepsza z Mańkowskim.

Opublikowano

Dla was jest to nic do prezentowania, zero rozrywki. Dla takiego pudziana, godziny przelanego poty, wysiłku nawet dla głupich 3 minut po to aby wygrać i wam dostarczyć rozrywki też.

Poświęca się na treningach, a my mówicie, że to nic do oglądania nie było. W dodatku, gdyby was postawić vs. typa prawie 2m to dalej nie muszę mówić.

Wszystkie dobre walki były, dla mnie najlepsza z Mańkowskim.

gdybyś mnie postawił przed takim typem 2 m to bym bym przyniósł coś ze soba hie hie.

A tak na poważnie to dziw się że krytykujemy skoro każą nam płacić za oglądanie nie zbyt widowiskowej walki ...

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...